Otrdiena, 2024. gada 16. aprīlis

Vārda diena: Mintauts, Alfs, Bernadeta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Divu gadu raidīšanu radio ēterā PIECI.LV atzīmēs ar „Rīgas Modes” koncertu

31.martā mūsu jaunākā programma – Latvijas Radio 5  -Pieci.lv ar koncertu ēterā svinēs 2 gadu raidīšanu radio FM viļņos.

Visu dienu pieci.lv ēterā klausītājiem būs sagādāti dažādi pārsteigumi, bet svētku vakars sāksies plkst.19.00 Latvijas Radio 1.studijā ar grupas „Rīgas Modes” uzstāšanos. Grupa pilnā sastāvā pilnībā pirmatskaņos savu jauno albumu „Fantastiski”.

Vakara īpašie viesi būs pieci.lv rīkotās rubrikas „Garāžas grupa” uzvarētāji „FoxThroat”. Raidstaciju un tās klausītājus dzimšanas dienā sveiks arī Viņa, Ozols, Ansis Kolmanis un DJ Monsta.

Koncertu no Latvijas Radio 1.studijas varēs dzirdēt tiešraidē gan pieci.lv radio ētera klausītāji, gan sekot tā norisei video tiešraidē kanāla mājas lapā un www.re.lsm.lv. Vakaru vadīs pieci.lv personības Magnuss Eriņš, Karmena Stepanova un Aleksis Vilciņš.

Svinības pēc koncerta turpināsies radio ēterā raidījumā „Pilnīgs vakars”, kur varēs iepazīt katra pieci.lv raidījumu to skaniskajās vizītkartēs un stāstos par sevi.

Vēl līdz 31.martam Pieci.lv klausītāji, skatītāji un atbalstītāji aicināti publicēt Instagram fotogrāfijas ar mirkļbirku #PieciFotosiena. Labākās bildes nokļūs jaunajā fotosienā pieci.lv studijā, bet daļa no foto autoriem saņems ielūgumu uz koncertu.

Latvijas Radio 5 - Pieci.lv radio FM viļņos oficiāli sāka raidīt no 2014.gada 31.marta, bet kanāla pirmsākumi pirms trīs gadiem meklējami interneta vidē. Radiostacija ir jauniešu sabiedriskais medijs un vienīgais radio Latvijā, kurā netiek atskaņotas reklāmas. Pieci.lv apvieno dažādu dzīvesstilu un viedokļu līderus, veidojot sabiedriskā medija platformu, caur kuru augt un attīstīties dažādu subkultūru piekritējiem.

Klausieties Pieci.lv radio uztvērējos – Rīgā 93.1 FM, Ventspilī 96.5 FM, Liepājā 102.1 FM, Valmierā 89.5 FM, Rēzeknē 103.8 FM, Daugavpilī 104.0 FM – internetā pieci.lv un bezmaksas mobilajā lietotnē.

Uzziniet kanāla jaunumus un sekojiet sociālajos tīklos: Facebook http://www.facebook.com/piecilv, Twitter http://twitter.com/piecilv, YouTube http://www.youtube.com/user/PieciLV, Instagram http://instagram.com/piecilv un Draugiem.lv http://www.draugiem.lv/pieci/.