Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

LR1 "Ģimenes studija" meklē gardākās novadu receptes

Lai uzzinātu, ko Latvijas novados ceļ galdā svētkos un ar kādiem gardumiem lutinām draugus, Latvijas Radio 1 raidījums „Ģimenes studija” aicina atklāt savas ģimenes īpašo recepti! Tā var būt gan sena un mīļa, gan tikai vakar tapusi.

 „Ģimenes studijas” veidotāji aicina iesaistīties gardēžus no visas Latvijas, rakstot, zīmējot vai kā citādi, pavēstīt par savu īpašo recepti, neaizmirstot pastāstīt arī par savu ģimeni un to, kāpēc tieši šī recepte tiek turēta īpašā godā.

Par kārdinošākajām receptēm pastāstīsim valsts svētku nedēļā no 14. – 18.novembrim, iedvesmojot arī citus gardiem eksperimentiem un svētku sajūtu radīšanai.

Vēstules ar recepšu stāstiem gaidīsim līdz 16.oktobrim, un tās var sūtīt gan e-pastā gimene@latvijasradio.lv, gan sūtot vēstuli pa pastu Latvijas Radio uz adresi: Doma laukums 8, Rīgā, LV 1505, ar norādi „Ģimenes studijai”. Savu stāstu vari pievienot arī Latvijas Radio1 Facebook lapā.

Interesantāko recepšu autoriem būsim sarūpējuši balvas. Īpašākos stāstus par katra novada ģimeni izvēlēsies „Ģimenes studijas” autoru kolektīvs.

 

 

 

Latvijas Radio preses sekretāre

Ilze Zvaigzne

Tālr. 67206691; 26322811

E-pasts: Ilze.Zvaigzne@radio.org.lv