Veselīgam dzīves veidam, vaļaspriekam, senču tradīciju turpināšanai, un nu jau arī modes lieta – tā paši maizes cepēji skaidro arvien pieaugošo popularitāti maizes cepšanai mājās. Un maizi šobrīd cep ne tikai laucinieki, bet arī pilsētnieki, ir kas, šim nolūkam izmanto modernās, elektriskās cepeškrāsnis, ir, kas savās lauku mājās atjauno arī senās maizes krāsnis. Un, protams, arī receptes un garšas mājās ceptai maizei ir dažādas.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X