Seleriju, biešu, kāpostu čipsi, karameles no ķiplokiem, ķiploku medus, sierāboliņa siers – šādi neierasti produkti, bet gatavoti no tepat Latvijā izaudzētā, top Raunas novadā. Līdz ar to, ka ir atrastas interesantas idejas, ieguvēji ir ne vien paši uzņēmēji, bet arī novads, jo tādējādi tas kļūst arī par interesantu un saistošu galamērķi tūristiem. Viens no Raunas jaunākajiem uzņēmumiem ir SIA „Latnature”, kur top dārzeņu čipsi un sausmaizītes.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X