Latvijas pelēkie zirņi sāk iekarot pasauli. Interese par tiem ir jau Eiropā un Amerikā. Tikai te jāpiebilst, ka runa nav gluži par pelēkajiem zirņiem, kādus tos esam ieraduši redzēt mūsu Ziemassvētku galdā, bet gan par pelēko zirņu miltiem, un šie milti ir kā izejviela bioloģisko produktu ražotājiem. Šo bioloģisko, pelēko zirņu pārstrādi ir uzsācis kartupeļu cietes ražotājs - „Aloja Starkelsen”.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X