Raidījuma skanēšanas laikā aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.


Simsonu ģimenes galvas Armanda Simsona vārds Latvijā nav svešs. Bet, kāds Armands ir tētis savām trim meitām un kādus "gastronomijas kalnus" viņi abi ar sievu Ivetu kopīgi gāž virtuvē, klausoties Ģimenes studijā. Simsonu ģimenē kopā ar mammu Ivetu, kura saka, ka ir mamma uz pilnu slodzi, un tēti Armandu rosās arī viņu trīs meitas Patrīcija, Eimija un Heidija un arī māsīca Greisija.

 

 

 

TOM KHA un TOM YUM zupu apvienojums Simsonu gaumē

Sastāvdaļas (lielais katls): ūdens, 6 vistu stilbiņi, 3 krāsainas paprikas, šampinjoni vai austersēnes, 1 liels sīpols vai 2 šalotes sīpoli, 3 bundžiņas kokosriekstu piena, 2,5 paciņas TOM KHA pulveris vai 1 pastas burciņa, 2 citronzāles stublāji, 3-4 laimu vai citronu sula, ingvers, tīģergarneles, rīsu nūdeles (smalkās).


Pagatavošana. Vāra vistas buljonu, kad vista gatava, tad ņem laukā, atkaulo un sagriež. Var likt uzreiz atpakaļ un var sagriezto vistiņu pievienot pašās beigās, lai tā tik ļoti neizjūk. (nemelošu...buljonam klāt liku želejveida buljoniņus 2 gab.)

Sagriež sīpolus un apcep, liek klāt zupai. Sagriež papriku un apcep, liek klāt zupai. Sagriež šampinjonus un apcep, liek klāt zupai. Pievieno kokusriesktu pienu un gaida, kad uzmet burbuli

Tad liek klāt citronzāles stublājus, TOM KHA pulveri vai pastu un sarīvētu ingveru. Visu kārtīgi samaisa un atkal ļauj uzmest burbuli.

Pievieno laima citronu sulu un tīģergarneles. Vāra vēl kādas 5 minūtes. Noņem no uguns un uzliek katlam vāku, ļaujot 10 min visam labi savilkties un atpūsties.  Pirms pasniegšanas izņem citronzāles stulbājus.

Bļodā ieliek rīsu nūdeles un aplej ar karstu ūdeni.

LABU APETĪTI!