Pārtikas uzņēmumu federācija 2017.gada nogalē situāciju ar darbaroku trūkumu ražotnēs raksturoja kā dramatisku. Uzņēmēji rosina atvieglot pagaidu darbinieku ievešanu no trešajām valstīm uz noteiktu laiku, kam gan pagaidām politiskā līmenī nav zaļās gaismas. Taču kādas īsti ir neaiņemtās darbavietas, kādi ir šo darbinieku pienākumi, ikdiena un darba apstākļi un kāpēc uzņēmēju ieskatā tukšās zivju konservu, zefīru vai makaronu ražošanas līnijas neaizpilda Latvijas bezdarbnieki, skaidrojam raidījumā Īstenības izteiksme.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Komentāri (1)
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X