Jūlija brokastis top pašā Rīgas centrā pie Brīvības pieminekļa. Šefpavārs Ainārs Volodka gatavo salātus no salātlapām, vietējām ogām, siera, medus, sinepju un griķu mērces, grauzdētām kaņepēm un kūpinātu brūkleņu pulvera.

Kā apvienot veselīgumu un garšīgumu katrā maltītē, lai ēdiens ne tikai dotu spēku, bet arī baudījumu? Kā ēdam un ko ēdam, un kāpēc apmeklēt Dziesmu svētku restorānu, interesējamies raidījumā Kā labāk dzīvot. Par ēdieniem un restorānu kultūru stāsta uztura speciāliste Eva Kataja, Kolonādes restorāna šefpavārs Ainārs Volodka un šī restorāna vadītājs Jānis Ļipņickis un "Live Rīga" pārstāve Anna Blaua.

XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku laikā no 6. līdz 8.jūlijam laukumā pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja tiks atvērts “Live Rīga Dziesmusvētku restorāns”. Tajā piedalīsies desmit populāri Rīgas restorāni un to šefpavāri. Restorāns būs ne tikai vieta, kur baudīt gardu ēdienu, bet tas darbosies arī kā viena no publiskajām svētku skatīšanās vietām pilsētvidē.