Raidījuma skanēšanas laikā variet sazināties, zvanot uz tālruņa numuriem 67222888, 67225599, kā arī aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.
Jūlija brokastis top pašā Rīgas centrā pie Brīvības pieminekļa. Šefpavārs Ainārs Volodka gatavo salātus no salātlapām, vietējām ogām, siera, medus, sinepju un griķu mērces, grauzdētām kaņepēm un kūpinātu brūkleņu pulvera.
Kā apvienot veselīgumu un garšīgumu katrā maltītē, lai ēdiens ne tikai dotu spēku, bet arī baudījumu? Kā ēdam un ko ēdam, un kāpēc apmeklēt Dziesmu svētku restorānu, interesējamies raidījumā Kā labāk dzīvot. Par ēdieniem un restorānu kultūru stāsta uztura speciāliste Eva Kataja, Kolonādes restorāna šefpavārs Ainārs Volodka un šī restorāna vadītājs Jānis Ļipņickis un "Live Rīga" pārstāve Anna Blaua.
XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku laikā no 6. līdz 8.jūlijam laukumā pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja tiks atvērts “Live Rīga Dziesmusvētku restorāns”. Tajā piedalīsies desmit populāri Rīgas restorāni un to šefpavāri. Restorāns būs ne tikai vieta, kur baudīt gardu ēdienu, bet tas darbosies arī kā viena no publiskajām svētku skatīšanās vietām pilsētvidē.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X