Raidījuma skanēšanas laikā variet sazināties, zvanot uz tālruņa numuriem 67222888, 67225599, kā arī aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.


Ja gribam kvalitatīvus gaļas izstrādājumus, nepieciešama kvalitatīva izejviela. Kādu gaļu no kautuvēm saņem ražotāji, no kā atkarīga šīs gaļas kvalitāte. Informatīvajā telpā klīst pietiekami daudz biedinošu stāstu par to, ka Latvijas kautuvēs tiek nogādātas slimas govis, kas pat kājās nostāvēt vairs nevar. Savukārt no kautuves jau šāda gaļa ceļo kā pilnvērtīga un visām Pārtikas un veterinārā dienesta normām atbilstoša. Vai šajos stāstos ir kaut kripatiņas taisnības un kāda ir gaļas kvalitāte posmā no kautuves līdz gaļas pārstrādes uzņēmumam un tālāk jau veikalam, skaidrojam raidījumā Kā labāk dzīvot. Diskutē un skaidro uzņēmuma "Forevers" Kvalitātes procesu vadītājs, pārtikas tehnologs Kaspars Mačuļskis, Pārtikas un veterinārā dienesta Dzīvnieku izcelsmes produktu ražošanas uzraudzības daļas vecākā eksperte Evita Leitāne un kautuves" Senlejas" vadītāja Laura Mihailova.