Raidījuma skanēšanas laikā variet sazināties, zvanot uz tālruņa numuriem 67222888, 67225599, kā arī aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.
Pērkot liellopa vai cūkas gaļu lielveikalā, ir liela varbūtība, ka iegādājamies no ārzemēm ievestu produktu. Cik ērkšķains ir ceļš, lai Latvijā galdā celtu tepat Latvijā audzētu un kvalitatīvu gaļu, skaidrojam raidījumā Kā labāk dzīvot. Pieredzē dalās restorāna "Valters" šefpavārs Valters Zirdziņš un restorāna "MUUSU" šefpavārs Kaspars Jansons. Pa tālruni par gaļas lopu audzēšanu Latvijā uzklausām Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācijas valdes priekšsēdētāju Gustavu Norkārkli un tītaru audzētāju Oskaru Liepiņu.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Komentāri (3)
kur palikusi Daina Jāņkalne?
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X