Raidījuma skanēšanas laikā variet sazināties, zvanot uz tālruņa numuriem 67222888, 67225599, kā arī aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.


Pērkot liellopa vai cūkas gaļu lielveikalā, ir liela varbūtība, ka iegādājamies no ārzemēm ievestu produktu. Cik ērkšķains ir ceļš, lai Latvijā galdā celtu tepat Latvijā audzētu un kvalitatīvu gaļu, skaidrojam raidījumā Kā labāk dzīvot. Pieredzē dalās restorāna "Valters" šefpavārs Valters Zirdziņš un restorāna "MUUSU" šefpavārs Kaspars Jansons. Pa tālruni par gaļas lopu audzēšanu Latvijā uzklausām Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācijas valdes priekšsēdētāju Gustavu Norkārkli un tītaru audzētāju Oskaru Liepiņu.