Raidījuma skanēšanas laikā variet sazināties, zvanot uz tālruņa numuriem 67222888, 67225599, kā arī aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.
Runājam par Vidusjūras virtuvi: pasta, pica, polenta – kāpēc itāļi izvēlas atvērt restorānu Latvijā un kā mums visiem zināt, kāda ir laba olīveļļa un pasta. Raidījumā Kā labāk dzīvot par Vidusjūras virtuvi stāsta itālieši Džuzepe Rikardi un Džanluidži Rondanu.
Pērkot olīveļļu jābūt uzmanīgiem. „Pomace” un „sansa” nav olīveļļa! Neticiet reklāmām un nepērciet par dārgu naudu ķīmiski apstrādātas olīvu mizas, stāsta Džanluidži Rondanu.
Vārot pastu, ūdenim nevajag liet klāt olīveļļu!
Raidījuma viesi atzīst, ka itālieši nopietni uztver ēdienu un ēdiena gatavošanu.
Ja Itālijā sieviete pārvāra pastu, tad vīrietis dusmojas! Tie ir "suņu makaroni", tā nav pasta.
Visas krāsainās pastas - tikai reklāmas triks, garšai tas neko nedos, tā apgalvo Džuzepe Rikardi.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Komentāri (1)
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X