Raidījuma skanēšanas laikā variet sazināties, zvanot uz tālruņa numuriem 67222888, 67225599, kā arī aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.


Patērētājs šokolādi, pirmām kārtām, izvēlas pēc garša, ja garšīgais vēl ir atbildīgs, tā ir ideāla kombinācija, raidījumā Kā labāk dzīvot norāda Baiba Gulbe.

Protams, svarīga ir arī cena. Ir arī daļā pircēju, kas ir ar mieru maksāt vairāk un iegādāties kvalitatīvāku un arī atbildīgi iegūtu produktu, piebilst Kārlis Kvāls.

Atbildība pret mūsu vienīgo dzīvībai piemēroto mājvietu - planētu Zeme. Jā, ne vairāk un ne mazāk par visu planētu, jo, iemetot mutē šokolādes konfekti, mēs gūstam no tā baudu, bet  problēmas , kas saistītas ar šokolādes izejvielas kakao pupiņu ieguvi mēs neapēdam gan. Lai iegūtu šo pārtikas izejvielu, nav izmantots bērnu darbs, nav lietoti pesticīdi un citas indes, par darbu ir samaksāts godīgi - runa ir par 100% atbildīgi iegūtu kakao. Vai tas mums kā šokolādes patērētājiem ir svarīgi? Ar lielu varbūtību varam teikt, ka nē! Bet, kāpēc tam būtu svarīgi pievērst uzmanību, pērkot kakao saturošus produktus, diskutējam raidījumā Kā labāk dzīvot. Raidījuma viesi vides aktīvists Jānis Brizga, uzņēmuma „Fazer Bakery Baltic” komunikācijas direktore Baiba Gulbe un SIA „Pure chocolate” pārdošanas departamenta direktors Kārlis Kvāls.