Bērzi ir Linarda Liberta lielā aizrautība. Ar šiem kokiem viņš ir saistīts jau daudzus gadus. Viss aizsākās ar pirtsslotu siešanu. Pēc tam, 2010. gadā, saimnieks no bērzu sulām pamēģināja saraudzēt vīnu, un tapa pirmās sešas muciņas bērzu sulas vīna. Vēl pēc gada tika aizsākta tāda pagraba būvniecība, kurā var uzņemt ciemiņus, pastāstīt viņiem par raudzēšanas procesu, to parādīt un dot arī iespēju apmeklētājiem pagraba pustumsā apskatīt mucas un raudzēto dzērienu pudeļu simtus. Tagad tāds pagrabs ir uzcelts, un tā ir vieta arī daudzveidīgo bērzu sulu dzērienu, kurus Linards Liberts "paraksta" ar savu uzvārdu, degustēšanai. Viesojoties šajā bērzu sulas pasaulē, saimnieks pārliecina jebkuru skeptiķi par bērza īpašo vietu un lielo nozīmi ikviena latvieša dzīvē. Kā pats atzīst: ”Iekšēji jūtos labi – tas ir svarīgākais. Es visu mūžu esmu juties brīvs. Vienmēr esmu bijis pats sev noteicējs. Līdz ar to viss, ko es daru, ir bijis arī mans hobijs. Cilvēkiem patīk tas, ko es daru, un tas dzen uz priekšu.”