Raidījumā Zaļais vilnis zoologs Vilnis Skuja šoreiz stāsta par vārnu dzīvi. Tad sarunas par ēdienu: pavārs Ēriks Dreibants rosinās ēst dabas veltes, vides eksperte Jana Simanovska dalīsies pieredzē, kā veikalos atrast bioloģiski sertificētu ēdienu, bet asociācijas “Lauku ceļotājs” vadītāja Asnate Ziemele iedvesmos ieturēties krodziņos, kur pasniedz latviešu tradicionālos ēdienus.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X