Pārtikas uzņēmumu federācija pērnā gada nogalē situāciju ar darbaroku trūkumu ražotnēs raksturoja kā dramatisku. Uzņēmēji rosina atvieglot pagaidu darbinieku ievešanu no trešajām valstīm uz noteiktu laiku, kam gan pagaidām politiskā līmenī nav zaļās gaismas. Taču, kādas īsti ir tukšās darba vietas, kādi ir šo darbinieku pienākumi, ikdiena vai darba apstākļi un kāpēc uzņēmēju ieskatā tukšās zivju konservu, zefīru vai makaronu ražošanas līnijas neaizpilda Latvijas bezdarbnieki.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X