KRadioenciklopēdijas 154.misija – kafija. Kāpēči dodas uz kafijas rūpnīcu noskaidrot, kā ražo melno kafiju, ar ko tā atšķiras no cigoriņu, miežu, kastaņu, zīļu un rudzu kafijas, un kāpēc bērniem nav vēlams dzert šo stipro, aromātisko dzērienu. Attēlā: Pumpuru vidusskolas skolēni Kristers Bērzs, Samanta Goldberga un "Lielā Gudrā" – uzņēmuma „Melnā kafija” Mārketinga projektu vadītāja Eva Orrava.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X