Šonedēļ raidījumā Kā labāk dzīvot rīkojām rudenīgi krāšņu "Dārzeņu festivālu", ik dienu stāstot par dārzeņiem, slavinot to labās īpašības. Katru dienu arī iepazīstinājām ar kādu gardu, vienkāršu un arī ātri pagatavojamu recepti. Pētām, gatavojam, garšojam un eksperimentējam ar labi zināmiem dārzeņiem. Mudinām arī jūs to darīt!

 

 

 

 

Pirmdienas varoņi - burkāni, selerijas, paprika un puravi

Otrdien stāstījām par lielo ogu - ķirbi un tā radiniekiem cukīni un kabaci

Trešdien gardu muti baudījām bietes, kolrābi, topinambūru un fenheli

Ceturtdien goda vietā šķiedrvielām un C vitamīnu bagātais augs kāposts

Piektdien atgādinām, ka arī kartupeli nevajadzētu nonicināt un galdā jāceļ arī kāļi un rāceņi!