Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Grupas "Credo" jubilejas koncertu translēs Latvijas Radio 2

Sestdien, 27.septembrī, plkst.19.00 grupa „Credo” koncertzālē „Rīga” ar koncertu atzīmēs 40.jubileju. Koncertu no jaunatklātās koncertzāles Latvijas Zinātņu akadēmijas ēkā pārraidīs Latvijas Radio 2. Tiešraidi Radio ēterā vadīs Roberts Buivids.

Koncertā klausītāji varēs ne vien tikties ar vienu no leģendārākajām Latvijas estrādes grupām, bet arī dziedāt daudziem labi zināmās un populārās dziesmas kopā ar Gunti Veitu un grupu. Koncertā tiks atskaņots „Credo” zelta repertuārs: “Disnejlenda”, “Ziņģe par bailēm”, “Smaidas”, “Meitene ar kallu ziediem” un daudzas citas klausītāju iemīļotas kompozīcijas. Grupai pievienosies arī vairāki viesi, tostarp dziedātāja Liene Šomase un mūziķis Zintis Žvarts.

 „Credo” 40.jubilejas koncertturneja tika atklāta 21.septembrī. Jau izskanējuši koncerti Rēzeknē un Ventspilī, savukārt 28.septembrī grupa viesosies Jelgavā, koncertu sēriju noslēdzot 24.oktobrī Vidzemes koncertzālē „Cēsis”.

Koncertu iespējams klausīties gan Latvijas Radio 2 radio frekvencēs un internetā, gan LR2 bezmaksas mobilajā aplikācijā. Sekojiet līdzi programmas aktualitātēm arī sociālajos tīklos Twitter, Facebook un Draugiem.lv.