Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Vārda diena: Līksma, Bārbala

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv pirmo reizi raidīs no skolas

Trešdien, 20.maijā Latvijas Radio 5 – Pieci.lv (Pieci.lv) komanda dosies uz Ogres sākumskolu, kur tiešajā ēterā ar skolas foajē izvietoto studiju būs no plkst. 7.00 līdz 16.00.

Jau no plkst. 7.00 Ogres sākumskolā (Meža prospektā 14, Ogrē) aizsāksies programma “Pieci Rīti” ar Tomu Grēviņu, Uldi Ziediņu un Dairu Kokoreviču, no plkst. 11.00 savu programmu skolēniem un radio klausītājiem sāks Māra Upmane-Holšteine un analītiskais raidījums “Domnīca” Annas Platpīres vadībā. Savukārt plkst. 14.00 Ogres sākumskolas aktu zālē notiks aizraujoša ballīte ar Pieci.lv DJ Magnusu Eriņu un Zelta Zivtiņas varoņiem Zī un Zē.

Paralēli norisēm ēterā sākumskolēnus apciemos dažādi cilvēki, kuri sniegs vērtīgus padomus par sportu, veselību, savu izvēlēto profesiju un izklaidēs skolēnus – par personām, kuras ieradīsies ciemos, skolēni uzzinās vien neilgi pirms to ierašanās. Piemēram, arī mūziķe Māra Upmane-Holšteine būs viens no šiem cilvēkiem, un viņa audzēkņiem piebiedrosies mūzikas stundā. Starpbrīžos katram skolēnam būs iespēja piedalīties dažādās viktorīnās un iesaistīties ētera veidošanā, kā arī satikt citus Pieci.lv ētera dīdžejus un producentus, tostarp Lindu Samsonovu un Karmenu Stepanovu.

Pieci.lv tiešraide no Ogres sākumskolas izskanēs radio frekvencēs – Rīgā 93.1 FM, Ventspilī 96.5 FM, Liepājā 102.1 FM, Valmierā 89.5 FM, Rēzeknē 103.8 FM, Daugavpilī 104.0 FM –, internetā pieci.lv un bezmaksas mobilajā lietotnē. Par Pieci.lv jaunumiem ir iespējams uzzināt sociālajos tīklos Facebook, Twitter, YouTube, Instagram un Draugiem.lv.

Foto (autors Kristaps Bergs) no Pieci.lv tiešraides ir pieejami uz servera šeit.

Publicitātes foto: Pieci.lv ētera balsis Magnuss Eriņš un Karmena Stepanova