Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv piedāvā video seriālu "Trādi rīdi ar Pieci.lv"

Tuvojas XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki, kas no 6. līdz 12.jūlijam notiks Rīgā. Latvijas Radio 5 – Pieci.lv (Pieci.lv) aicina šos svētkus sagaidīt kopā, sekojot līdzi Dziesmu un deju svētku video seriālam „Trādi Rīdi ar Pieci.lv”.

No 2.jūnija jaunais Dziesmu un deju svētkiem veltītais seriāls „Trādi Rīdi ar Pieci.lv” būs skatāms katru otrdienu un ceturtdienu Pieci.lv YouTube kanālā. Seriāla galvenajās lomās ir jau esošās radio Pieci.lv personības – Karmena Stepanova, Aleksis Vilciņš un Toms Ozols –, kā arī Latvijas skolēnu vidū jau iemīļotās video blogeres Evelīna (Makeuparevelinu) un Sindija (SindijaLo).

„Trādi Rīdi” seriālā būs redzamas atraktīvas intervijas, kuriozi un svētku aizkulises. Tajā parādīsies ne vien seriāla galvenie varoņi, bet arī svētku dalībnieki, organizatori un sabiedrībā zināmas personības, kas pašas reiz piedalījušās Dziesmu un deju svētkos. Seriāls būs izklaidējošs, ikvienam skatītājam viegli uztveramā formātā, kas turpināsies līdz pat svētku noslēguma koncertam 12.jūlijā.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir jauniešu sabiedriskais medijs. Pieci.lv apvieno dažādu dzīvesstilu un viedokļu līderus, veidojot sabiedriskā medija platformu, caur kuru augt un attīstīties dažādu subkultūru piekritējiem. Klausieties Pieci.lv radio uztvērējos – Rīgā 93.1 FM, Ventspilī 96.5 FM, Liepājā 102.1 FM, Valmierā 89.5 FM, Rēzeknē 103.8 FM, Daugavpilī 104.0 FM – internetā pieci.lv un bezmaksas mobilajā lietotnē. Par Pieci.lv programmas jaunumiem ir iespējams uzzināt sociālajos tīklos Facebook, Twitter, YouTube, Instagram un Draugiem.lv.