Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Vārda diena: Mirta, Ziedīte

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

"Ģimenes studija" aicina dalīties stāstos par tēviem

 

Jau 8.gadu Latvijā otrajā septembra svētdienā svinēsim Tēva dienu. Gaidot šos svētkus 11.septembrī, Latvijas Radio 1 raidījums „Ģimenes studija” aicina ikvienu piedalīties stāstu konkursā – dalīties pieredzē vai pateikt paldies īpašam cilvēkam!

Kad vīrietis ir gatavs kļūt par tēti?  Tas ir tikai viens no tematiem, par kuru padomāt, atcerēties un uzrakstīt savu stāstu. Varbūt zināt un draudzējaties ar kādu daudzbērnu ģimenes tēti, par kuru ar lepnumu varat izstāstīt pārējiem. Jūsu stāstam „Ģimenes studija” piedāvā un aicina izvēlēties vienu vai vairākas no šādām tēmām:

-  Nav labākas profesijas par profesiju – „tētis”.

- Apbrīnas vērts daudzbērnu ģimenes tētis.

- Tētis – virtuves pavēlnieks.

- Kad vīrietis ir gatavs kļūt par tēti?

- Mans mīļākais vectētiņš.

Aizkustinošākos stāstus septembra sākumā izvēlēsies „Ģimenes studijas” autoru žūrija, un labākais katra temata stāsts saņems balvu no Lego.

Par tēva lomu, interesēm un vajadzībām plašāk tiks diskutēts arī raidījumā „Ģimenes studija” otrajā septembra nedēļā. Studijā aicināsim gan klausītājus – tētus dalīties pieredzē, gan uzklausīsim ekspertu komentārus. Dzirdēsiet arī  konkursa sirsnīgākos stāstus.

Klausītāju stāstus no 15. līdz 31.augustam gaidīsim uz e-pastu: gimene@latvijasradio.lv, mūsu sociālo tīklu kontā www.facebook.com/GimenesStudija , Latvijas Radio mājas lapā vai arī pa pastu: Doma laukums 8, Rīga, LV – 1050 ar norādi – Ģimenes studijai. Neaizmirstiet norādīt arī savus kontaktus, lai veiksmes gadījumā varam sazināties par balvas saņemšanu!

Latvijas Radio patur tiesības labākos stāstus publiskot (nepieciešamības gadījumā saīsinot), ievērojot personu datu aizsardzību.