Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Radioteātris piedāvā Melānijas Vanagas autobiogrāfijas lasījumus

Tieši nedēļu pirms Viestura Kairiša filmas „Melānijas hronika” pirmizrādes, Latvijas Radioteātris piedāvā Melānijas Vanagas autobiogrāfijas „Veļupes krastā” fragmentu lasījumus.

 

No 25. līdz 28.oktobrim plkst. 22:05 Latvijas Radio 1 un plkst.21:05 Latvijas Radio 4 -„Doma laukums” skanēs grāmatas fragmentu lasījumi latviešu un krievu valodā. Otrdien, 25.oktobrī dzirdēsim Lilitas Ozoliņas un Jekaterinas Frolovas balsis, trešdien – Baibu Broku un Olgu Ņikuļinu. Ceturtdien stāstus lasīs Maija Doveika un Ņina Ņeznamova, bet piektdien stāstus no grāmatas lasīs Guna Zariņa un Tatjana Ploskih. Visas latviešu aktrises, kuras grāmatas „Veļupes krastā” fragmentus lasa Radioteātra ierakstos, būs redzamas arī filmā, kuras pirmizrāde gaidāma 1.novembrī.

 

Īpašu Melānijai Vanagai un viņas unikālajai autobiogrāfijai veltītu raidījumu „Īstenības izteiksme” klausieties piektdien, 28.oktobrī plkst.12:30 Latvijas Radio pirmajā kanālā.

 

           Visus lasījumus pēc izskanēšanas ēterā varēs noklausīties arī mājas lapā latvijasradio.lv. Savukārt Latvijas Radio jaunumiem sekojiet līdzi arī sociālajos tīklos twitter.com/LatvijasRadio un facebook.com/LatvijasRadio.