Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Skanējumu sāk jauns LR2 raidījums "Simts no mums"

Latvijas valsts simtgadi sagaidot, Latvijas Radio 2 veido jaunu raidījumu ciklu „Simts no mums.” Tas ir ceļojums pa Latvijas novadiem, lai satiktu simts dažādus cilvēkus, uzklausot viņu teikto par savu ikdienu, darbu un svētkiem, visu to, kas summējas vārdos – ES LATVIJĀ.

Jaunais raidījumu cikls Latvijas Radio 2 ēterā skanēs katru ceturtdienu plkst. 17:05 ar atkārtojumu svētdienās šajā pašā laikā. To veidos klausītāju iemīļotais raidījumu veidotājs un Latvijas apceļotājs Dzintars Tilaks.

Raidījumu cikla varoņi būs dažādu paaudžu radošie ļaudis, inteliģence (mākslinieki, rakstnieki, mūziķi, skolotāji, bibliotekāri, muzeju darbinieki, vēsturnieki, novadu aktīvisti un citi), kurus vieno savas dzimtās puses patriotisms un aktīva dzīves nostāja.

Pirmajā cikla raidījumā šo ceturtdien, 12.janvārī, raidījums viesosies Salaspilī pie grafiskā dizainera, fotogrāfa un blogera Ervīna Elliņa, kurš dalīsies savā pieredzē par to, kā ceļojot un fotografējot top neparastas Latvijas skatu kartes un iedvesmos ar idejām labai dzīvošanai un strādāšanai.

Jaunā raidījuma devīze skan: "Par to, kur smelties spēku un prieku šobrīd, un kā to ieguldīt nākamībā". Aicinām ikvienu smelties spēku un iedvesmu no mūsu Latvijas līdzcilvēkiem, klausoties jauno radījumu radio viļņos visā Latvijā, vai internetā visā plašajā pasaulē! Sekojiet līdzi jaunumiem un raidījuma aktualitātēm arī sociālās tīklošanas vietnēs twitter.com/LatvijasRadio2 un facebook.com/LatvijasRadio2 .