Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Raidījums "Krustpunktā" sāk reģionālās tiešraides

Pavasara sezonā Latvijas Radio 1 informatīvi analītiskais raidījums „Krustpunktā” reizi mēnesī klausītājiem piedāvās reģionālās diskusijas, lai veidotu plašāku diskusiju par tiem jautājumiem, kas aktuāli tieši Latvijas novados. Pirmā tiešraide skanēs piektdien, 23.februārī no Valkas.  

Plkst.12:45 raidījuma „Krustpunktā” komanda aicina Valkas iedzīvotājus uz Valkas Mākslas skolu, lai piedalītos „Brīvajā mikrofonā.” Pēc tam no plkst.13:05 līdz 14:00 būs diskusija par to kādi mēs esam konkurencē ar kaimiņiem igauņiem, kurā kopā ar ekspertiem un auditoriju vērtēsim dažādas jomas un konkurences aspektus. Studijā pie Aida Tomsona un Māras Jansones būs arī Valkas mērs Vents Armands Krauklis, Valkas Izglītības un kultūras daļas vadītājs Aivars Ikšelis, laikraksta „Ziemeļlatvija” žurnāliste Inga Karpova un lauksaimnieks Ilgvars Švecs, kurš dzīvo un strādā Valgā. Uz diskusiju īpaši aicinām Valkas iedzīvotājus!

Nākamā diskusija 23.martā būs Kurzemē, 27.aprīlī – Latgalē, bet 25.maijā – Zemgalē. Aicinām sekot līdzi raidījuma „Krustpunktā” aktualitātēm arī sociālās tīklošanas vietnē Twitter @Krustpunkta, kā arī reģionālajām diskusijām video straumē Facebook @LatvijasRadio1!