Raidījuma skanēšanas laikā aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.


Ģimenes studijā šoreiz gardas un veselīgas pusdienas gatavo Dinvaldu ģimene. Liene un Jānis Dinvaldi jau vairāk nekā piecus gadus dzīvo Norvēģijā – šīs skaistās ziemeļzemes galvaspilsētas Olso tuvumā. Kamēr mamma un tētis darbojas pie grila, par sevi labprāt pastāsta arī Dinvaldu ģimenes atvases – trīsgadīgās dvīņu māsiņas Sofija un Marta.

Pusdienas uz grila

Svaigu vai atlaidinātu taimiņu (lasi, foreli), kas sagriezts steika gabalos, pārkaisa ar sāli un nedaudz pipariem un tin folijā.

Kartupeļus ar visu mizu iepriekš novāra, atdzesē, iesmērē ar sviestu un tin folijā.

Kukurūzas vālītes apmēram 5 minūtes noplaucē verdošā ūdenī, atdzesē, iesmērē ar sviestu.

Visu liek uz grila. Zivs top gatava apmēram 20 minūšu laikā. Kukurūza – tad, kad kļūst košāki dzeltena un nedaudz apbrūnē.