Raidījuma skanēšanas laikā aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.
Pētot skolēnu ēšanas paradumus atklājas, ka iecienītākie ēdieni ir kartupeļi, gaļas ēdieni, makaroni, salāti, kā arī zupas. Un vakariņas vai pusdienas, pēc jauniešu domām, ir galvenās ēdienreizes dienā. Turklāt šobrīd izstrādā vadlīnijas, lai skolu ēdnīcās būtu pēc iespējas mazāk pārtikas atkritumu. Kā to panākt un kādi būtu ieguvumi, Ģimenes studijā diskutē biedrības „Ekodizaina kompetences centrs” vadītāja Jana Simanovska, ekoskolu kooridnators Daniels Trukšāns, Ropažu novada pašvaldības pirmskolas izglītības iestādes "Annele" vadītāja vietniece izglītības jomā Vizma Mužika un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas uztura speciāliste Olga Ļubina.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X