Raidījuma skanēšanas laikā aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.


Sandija Liepkalne ir trīs bērnu mamma, kas nesen pārņēmusi kāda restorāna darbību Rīgā, ar mērķi – izveidot vietu, kas būtu pilsētā draudzīgākā tieši ģimenēm ar bērniem, kur savai gaumei un vajadzībām vēlamo varētu atrast paši mazākie viesi. Kopā ar vīru Vilni un jaunākajām atvasēm Emīlu un Anniju viņi Ģimenes studijas kulinārajā portretā.

 

 

 

 

Sandijas salāti

Sastāvdaļas. Salātlapu mikss (spināti, rukola, biešu lapiņas, u.tml.), ķirštomāti, olīvas, Mocarellas siers, pesto mērce.

Pagatavošana. Uz salātlapām kārto tomātus, sieru, pārber olīvas un pārlej pesto mērci.

Pesto var aizstāt ar kombināciju olīveļļa + balzamiko. Ja gribas, var pievienot apceptu vistas fileju vai garneles.

 

Kotletes Viļņa gaumē

Sastāvdaļas. 4 vistas filejas, 1/4 d paciņa majonēzes, 1 ēdk. kartupeļu miltu, 1 ķiploks, ķimenes pēc garšas.

Pagatavošana. Smalki sagriež vai sakapā (nemaļ!) vistas fileju. Pievieno majonēzi, ķiplokus, ķimenes, kartupeļu miltus. Sajauc un cep kā parastas kotletes.