Pēc pētījumu centra SKDS datiem Latvijā ik gadu atkritumos nonāk trešdaļa saražotās pārtikas. Daudz izmet gala patērētājs-pircējs, daļa paliek neiztirgota, kā arī atkritumos nonāk pārtikas iepakojums. Pārtikas atkritumi, iepakojums, jaunā pārtika un pārtikas aprites digitalizācija. Par to, kā risināt šīs problēmas, nākamnedēļ spriedīs nozares speciālisti Rīgā hakatonā, bet mēs par to runājām raidījumā Kā labāk dzīvot. Raidījuma viešņas: Rīgas Tehniskās universitātes «EIT Food» punkta vadītāja Liene Briede, Ziemeļvalstu Ministru padomes biroja Latvijā padomniece Maija Kāle un “Rimi Latvia” vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Šakiro.

Ar pētījuma rezultātiem iepazīstina raidījums Pēcpusdiena.