Raidījuma skanēšanas laikā variet sazināties, zvanot uz tālruņa numuriem 67222888, 67225599, kā arī aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.
Aprit gads AS „Zaļais punkts” iniciatīvai, kas paredz piešķirt sertifikātu „Zaļi pakots” ilgtspējīgam un pārstrādei piemērotam pārtikas iepakojumam. Tomēr nevar teikt, ka pārtikas ražotāji stāvētu rindā pēc šī sertifikāta. Kāpēc tā un kāpēc vajadzētu arvien vairāk domāt par pārstrādājama un ilgtspējīga iepakojuma izmantošanu, raidījumā Kā labāk dzīvot analizē Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Pārtikas tehnoloģijas katedras profesore un vadošā pētniece Sandra Muižniece-Brasava un Latvijas Zaļā punkta vadītājs Kaspars Zakulis. Sazināmies arī ar uzņēmējiem, kas ieguvuši sertifikātu. Par izvēli sava uzņēmuma ražojumiem izvēlēties ilgtspējīgu un arī pārstrādei piemērotu iepakojumu stāsta AS "Hanzas Maiznīcas" vadītājs un valdes loceklis Uģis Mihņevičs un "Mežpils alus" pārstāvis Toms Kursītis.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X