Radioenciklopēdijas "KāpēcTāpēc" 70.sējums. KĀRUMS. Mazie kāpēči dodas pie uzņēmuma "Rīgas piensaimnieks" mārketinga vadītājas Līgas Dravenieces un laboratorijas vadītājas Agijas Mūrnieces, lai izpētītu slavenā biezpiena sieriņa ražošanas noslēpumus. 2009. gada ieraksts.
Cik ilgi Latvijā ražo biezpiena sieriņus?
Kur tas aparāts ņem tik daudz šokolādes?
Kurš izdomā, kā katrs sieriņš izskatīsies?
Kāpēc ražo arī apaļus Kārumus?
Kā tās garšas liek klāt?
Vai citi bērni arī var nākt pie jums ekskursijās?
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Komentāri (3)
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X