Radioenciklopēdijas "KāpēcTāpēc" 76.sējums. Skrīveru gotiņa. Šodien aģents KĀPĒC teleportējas uz Skrīveriem, lai uzzinātu daudz interesantu faktu un noslēpumu par Latvijā tik populāro konfekšu "Gotiņa" ražošanu. 2009. gada ieraksts.
Vai visas "Skrīveru gotiņas" taisa ar rokām?
Vai ir zināms, kurš izdomāja "Gotiņas"?
Kad konfektei pievieno piedevas?
Cik vienā kilogramā ir "Gotiņas"?
Cik kilogramu dienā saražo?
Vai atšķirīgos papīrīšos ir atšķirīgu garšu konfektes?
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Komentāri (2)
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X