„Tagad parādās tendences, šogad vairāk nekā citus gadus, ka Rīgas lielie uzņēmumi rīko sapulces laukos, piemēram, Kuldīgā,"
atklāj viena no Kuldīgas restorāna saimniece Santa Cine, bet "būsim godīgi, mēs vasarā veidojam uzkrājumu, lai varētu izdzīvot ziemu."
Kā izdzīvot no septembra līdz maijam – par to jautājām tūrisma un ēdināšanas nozarē strādājošajiem Kuldīgas novadā. Tūrisma centrs meklē jaunus risinājumu, kā piesaistīt cilvēkus ziemas mēnešos. Parādās jaunas tendences – ziemā ārpus Rīgas dodas dažādi uzņēmumi, bet Ziemassvētku pasākumos parādās lietuviešu tūristu grupas, bet katrs lielāks notikums vai kino uzņemšana spēj piesaistīt klientus arī viesnīcām un restorāniem, sava artava ir arī restorānu nedēļai „Taste Kuldīga”. Kā viesmīlības nozarē strādājošie pārziemo un kādas izmaiņas likumdošanā sagaida, to pētījusi žurnāliste Inga Ozola.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X