Eksperti iesaka zivis regulāri iekļaut savā ēdienkartē, jo tās satur cilvēka organismam ļoti daudz vajadzīgu vielu. Svaigas, kūpinātas, ceptas krāsnī vai kā citādi pagatavotas, tas jau ir gaumes jautājums. Vienlaikus, ziņās varam lasīt par Baltijas jūras piesārņojumu, ar roņiem, kuru apetīte ietekmē zivju resursus, arī mencu kvotām un metāllūžņos sagrieztiem kuģiem.
Raidījumā “Reģioni krustpunktā” lūkojamies, ar kādām grūtībām saskaras Latvijas zvejnieki un kā tās cenšas pārvarēt. Raidījumu veido Dace Krejere un Dzintars Hmieļevskis, Rietumu Radio.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X