Mārtiņš Rītiņš ir profesionāļu vidū atzīts šefpavārs, kurš uzaudzis Anglijā, vēlāk strādājis arī Kanādā, Jamaikā un Arābu valstīs. Savu zināšanu koferī no katras vietas viņš kaut ko ir paņēmis līdzi. Kad Mārtiņš sāka strādāt Latvijā, viņš esot īpaši izjutis šejienes domāšanas un darba stila atšķirību. Ar savu pasaules pavārmākslas pieredzi un ģimenē ieaudzināto vēlmi pēc labākajiem produktiem Mārtiņš spējis restorānu kultūru Latvijā pacelt augstā līmenī, turklāt izskolojis arī vairākus labus pavārus. Patlaban Mārtiņš aktīvi strādā pie četriem jauniem projektiem. Viņa mērķis ir izveidot restorānus, kas ir pieejami ne tikai elitārai publikai, bet gan daudz plašākam cilvēku lokam.