Ko ēdam pusdienās un ko vakariņās ēdīsim? Izrādās, tas nav tikai ikdienas jautājums ģimenē. Pārtikas tehnoloģijas laboratorijās klāj mūsu nākotnes vakariņu galdu. Šovakar Monopolā par circeņiem, kāpuriem un garšīgajām sliekām saruna ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātes docenti un vadošo pētnieci Ilgu Gedrovicu.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X