Kafijas nozarē Andris strādā vairāk nekā 20 gadus. Pirms tam par kafiju plašsaziņas līdzekļos atrodamā informācija bija visai skopa, arī cilvēku pieredze neliela, un tas deva impulsu uzzināt vairāk gan par kafijas audzēšanu, gan gatavošanas niansēm, jo kafijas pupiņu ceļš līdz kūpošai kafijas tasītei ir garš un sarežgīts.
„Andrito” kafijas grauzdētavas dibinātāja un vadītāja Andra Petkēviča ikdiena paiet gan radošos meklējumos savā uzņēmumā, gan daloties pieredzē labas kafijas meistarklasēs.
Andris stāsta: „Ar grauzdēšanas palīdzību mēs kafiju atklājam, atveram to un parādām tās daudzveidību. Zaļas kafijas pupiņas smaržo pēc zirņiem, tādēļ tas, kāda kafija kļūst pēc grauzdēšanas, atkarīgs no mūsu darba. Tas ir ārkārtīgi interesanti.”
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X