EcoCatering galvenais šefpavārs un dibinātājs Rihards Frīdenbergs-Kalniņš ir ieguvis pieredzi, strādājot augstas klases restorānos Itālijā, Austrijā, Lielbritānijā un Latvijā, kā arī daudz ceļojis, novērtējot dažādu kultūru ēdienus.
„Ir svarīgi zināt, ko tu ēd. Es zinu, no kurienes nāk mūsu produkti, un zinu, kā pareizi tos pagatavot. Mūsu mērķis ir pārsteigt un iepriecināt cilvēkus, dot mīlestību caur ēdienu. Ar ekoloģiski tīrajiem produktiem mēs vienlaicīgi mīlam gan dabu, gan sevi". Monopolā ceturtdien EcoCatering šefpavārs un dibinātājs Rihards Frīdenbergs-Kalniņš.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X