Gundegas Sauškinas uzņēmums “Very Berry”  ar dzērve­nēm, mellenēm, avenēm, zemenēm un rabarbe­riem ir apstādījis gandrīz 40 hektāru. Ceturtā daļa ražas tiek pārdota svaigā veidā; tas ir ienā­kumu avots vasarā. Trešā daļa ogu tiek sasal­dētas, un no tām ziemā gatavo sulas. Tiesa, ar pašu izaudzēto nepietiek, tādēļ, piemēram, ķir­šus, aronijas un smiltsērkšķus viņi iepērk. Lai optimizētu ražošanu, “Very Berry” apguvis tehni­ku, kā no ogām, kas paliek pēc sulu izspiešanas, izgatavot sukādes. Šis pavasaris ”Very Berry” nācis ar divējādām sajūtām. No vienas puses apstājušies eksporta tirgi, arī restorāni sulas un ogas vairs neiepērk. No otras, ar uzviju pieaudzis pieprasījums veikalos.

Gundega stāsta: „Ražojam produkciju, kura ir imunitātes celšanai, tā pati dzērveņu sula, arī melleņu, upeņu sulas. Mēs vairāk ražojam tad, kad cilvēki slimo.”