Jānis Ķesa bija projām no Latvijas aptuveni trīs gadus, un tas bija labs laiks, lai no malas paraudzītos uz sevi, uz savām vērtībām. Tas bija laiks, kad viņš saprata – patiesībā mums visiem pēc vidusskolas vajadzētu kaut kur aizbraukt, kaut tikai uz vasaru, kaut vai uz kādu Eiropas valsti. Viņš no pasaules apceļošanas atgriezās ar idejām pilnu galvu un tagad ražo bioloģisko kosmētiku, alu un limonādes ar Latvijas dabas augu garšām.

Pirms pāris gadiem balvu „Cēsu inovācija” saņēma alus darītava “Trimpus” par pašu radīto skuju kolu un eksperimentiem jaunu dzērienu attīstībā. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Jānis Ķesa atzina, ka ne jau tikai tehnoloģijas ir noteicošais, lai radītu inovatīvu produktu: “Esam izmantojuši netradici­onālas sastāvdaļas, radījuši produktu, kas cilvēkiem patīk un liek brīnīties, ko var paveikt ar vietējām izejvielām.”