Dāvis Auškāps ir teātra režisors un uzņēmējs ar 17 gadu pieredzi restorānu biznesā - gan Latvijā, gan arī tālajā Venecuēlā. Dāvis nav profesionāls pavārs un visas virtuves gudrības apguvis privāti. Viņa skolotāja ir šefpavāre Ineta Grēniņa, kura savulaik strādājusi Andreja Žagara restorānā „Simpozijs". Taču Dāvis skaidri zina, ka viņam patīk uzņemt viesus, radīt mājīgu atmosfēru un patīkamas izjūtas citiem. Tāpēc uzņēmējs un režisors ārkārtējā situācijā nolēmis pievērsties savai sirdslietai - būt par režisoru savā virtuvē - un Āgenskalnā izveidojis "Dāvja virtuvi", kur pats gatavo ēdienu. Un vēl. Dāvis ir četru meitu tētis un viņš sev noformulējis sešu «P» laimes formulu. Tā ir pazemība, pieticība, pateicība, prieks, paļaušanās un piedošana.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X