Kā no idejas par to, ka no šī dīvainā dārzeņa varbūt varam uztaisīt kaut ko interesantu, izaugt līdz ražotnei, investīciju plāniem un eksporta tirgu iekarošanas stratēģijām? Uzņēmums „Kale Latvia Organic” ražo čipsus no lapu kāpostiem. Ceļu sākuši ar tirdziņiem, auguši kovida laikā, sevi popularizējuši daudzās starptautiskās izstādēs, nu uzcēluši ražotni un finansējumu piesaista arī tehnoloģiju platformās un pūļa finansēšanas vietnēs. Saruna ar Edgaru Kravali no „Kale Latvia Organic”.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X