Raidījuma skanēšanas laikā aicinām sūtīt Whatsapp ziņas uz numuru 25660440.
Rudens - sēņu laiks! Iespējams, aktīvā došanās uz mežu, lai sēnes salasītu, jau ir noslēgusies, taču iegūtā bagātība - sēnes - var priecēt visu rudeni un ziemu. Latvieši patiesi ir sēņotāju tauta - labprāt sēnes marinē, sāla, gatavo mērces un, protams, par savu veikumu stāsta arī sociālajos medijos. Cik un kādus sēņu ēdienus var pagatavot no sēnēm? Varbūt ir kāds gards sēņu ēdiens, par kuru pat neesam aizdomājušies, bet ko varētu ieteikt pavāri? Kāda loma restorānu ēdienkartē ir sēnēm un vai cilvēki šādus ēdienus labprāt izvēlas?
Par sēnēm un sēņu ēdieniem Starpbrīdī sarunājamies ar Māri Jansonu, Cēsu restorāna "Kest" līdzīpašnieku.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X