Raidījums Stiprie stāsti ciemojas Cēsīs pie Agņa Elpera. Viņš ir cēsinieks, bet ilgus gadu nostrādājis Rīgā kā informācijas tehnoloģiju speciālists. Agnis pirms trīs gadiem kļuva par mājražotāju un atvēra maiznīcu "Cēsu maize". Šogad blakus ceptuvei darbu uzsācis arī veikals "Milti un zīle rokā". Agnis cep maizi no īpašiem – plēkšņu kviešu jeb speltas graudu miltiem -, kas ir viena no senākajām graudaugu kultūrām pasaulē. Ceptuvē izmanto bioloģiski audzētus graudus un dabīgo ieraugu, maiznīcai piešķirta arī kultūras zīme "Latviskais mantojums".
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X