Konditore Katrīna Bērziņa pirms sešiem gadiem kļuva par mājražotāju un Olaines novada Jaunolaines "Lielbaložos" izveidoja savu ceptuvi, kur gatavo kūkas, pīrāgus un piparkūkas. Viņa īstenojusi divus "LEADER" projektus un vērtē, ka tieši dokumentu sagatavošana bijis grūtākais darba posms, jo konditora prasmes apgūtas, 18 gadus strādājot dažādos Rīgas restorānos un kafejnīcās.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Komentāri (1)
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X