Raidījumā Stiprie stāsti interesējamies, kāds ir ceļš no mājražotāja līdz savam uzņēmumam. Arno Polītis Jelgavas novada Ozolnieku pagastā pirms trim gadiem sāka savā virtuvē gatavot svaigo pastu jeb makaronus, kam līdz 40% pievienota dārzeņu sula un dārzeņu biezenis. Sākumā viņš produkciju tirgoja pie lielveikala, bet tagad Ozolniekos viņš izveidojis savu ražotni un piesaistījis Eiropas naudu.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X