Šis ir pēdējais šīs nedēļas stāsts par to, kādi izskatās Eiropas Ziemassvētki un Jaunā gada svinības caur dažādu statistikas datu prizmu. Šodien par ļoti nopietnu biznesu - šampanieša jeb precizāk sakot - dzirkstošo vīnu ražošanu un tirdzniecību šajā svētku laikā. Viens jāpiebilst, ka arī gadumijas svētkos dzirstošais vīns jālieto mēreni, lai tas uzlabo un nevis to sabojā omu un svētku noskaņu.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X