Eiropas Komisija (EK) ir spērusi vēl vienu soli cīņā ar pārtikas produktu atšķirīgo kvalitāti dažādos Eiropas reģionos. Briselē ir izstrādāta kopējā metodika, kas ļaus laboratorijām dažādās valstīs pēc vienotiem standartiem pārbaudīt preces un produktus un noteikt, kādas sastāvdaļas tajos tiek izmantotas. Šie dati var kļūt par pierādījumu tam, ko daudzi līdz šim ir tikai spējuši nojaust - proti, ka Austrumeiropā bieži vien nonāk preces ar zemāku kvalitāti.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X