Latvijas vienā no vecākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem - Trikātā - atkal ražo sieru. Kad pirms četriem gadiem uz Jelgavu pārcēla bijušo „Trikātas siera” ražotni, tā bija smaga ziņa gan uzņēmuma darbiniekam, gan arī Beverīnas novadam un, protams, arī pircējiem, jo Trikātā ražotais siers bija ieguvis atzinību ar savu kvalitāti. Pāris gadus cehi stāvēja tukši, bet tagad tajos atkal ir rosība. Uzņēmuma jaunie saimnieki - SIA „Trikātas piens” par savu darbības virzienu izraudzījušies bioloģiskā piena pārstrādi un tagad te top arī tā sauktais zilais siers „Bio Blue”.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X