Kā ēdināšanas nozare sadzīvos ar Covid-19 klātbūtni turpmāk? Kādas būs iespējas strādāt, ko ēdinātāji mācījušies no pagājušā gada ierobežojumiem, kā tie pielāgojas jaunajiem izaicinājumiem? Raidījumā Reģioni Krustpunktā par šo plašāk no Vidzemes žurnālisti Solvita Stara un Oskars Brasliņš, ReTV
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Komentāri (1)
faktiski apgalvojymi ka covid izplatiba tiek kontroleta ir kakiem zem astes un visu censas kontrolet klauni infektologi ar demagogiju, bet slimnicas jau atbilstosi vacijas ierobezojumiem ar iknedēļas jauniem videji un smago slimiem ir sarkanaja zona pec Bavārijas uc zemju raditaju kopas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X