Raidījums "Stiprie stāsti" ciemojas pie uzņēmējiem Monikas un Ivara Ziemeļiem, kas Ogres novada Suntažu pagastā, uzņēmumā "Dabas dimanti" cep bezglutēna un bezlaktozes kūkas.
Ideja par šādu kūku cepšanu radās Monikas mammai Ludmilai Rudušai, kad problēmas ar glutēna nepanesamību radās Monikas brāļiem. Monikas vīrs Ivars pat Latvijas Lauksaimniecība universitātē studēja pārtikas tehnoloģijas katedrā, lai izstrādātu jaunas receptes, un desmit gadu laikā ideja ir izstrādāta un pilnveidota. Tagad uzņēmēju mērķis ir kļūt par vadošajiem bezglutēna konditorejas pārstāvjiem Baltijas valstīs.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X